четвер, 1 червня 2017 р.

Виставка панчішних ляльок


У нашій бібліотеці поселилися герої відомих казок і мультфільмів: їх образи створила талановита полтавська рукодільниця Ольга Страхова, яка працює відеотекарем на телеканалі «Лтава».

У бібліотеку панчішні ляльки Ольги Страхової переїхали з літературно-меморіального музею В.Г.Короленка, де експонувалися на виставці з 3 по 17 травня. Експозиція нової виставки – тепер у бібліотеці зайняла куток читальної зали. Представлені ляльки створені не для дитячої гри, а для окраси інтер’єру. Оскільки всередині кожної з цих ляльок є каркас із дроту, їх можна ставити або саджати як завгодно, формуючи фантазійну експозицію. А для того, щоб діти гралися, пані Ольга виготовляє інші – м’які іграшки.

Ніхто з відвідувачів читальної зали бібліотеки не залишається байдужим до подарованої їм казки. Ляльок розглядають з усіх сторін і впізнають персонажів: ось домовинок Кузя, ось свинка з мультфільму «Ну, постривай» на пляжі… І так далі.


Зі смаком сформовану лялькову експозицію бібліотекарі доповнили переглядом літератури по рукоділлю. До уваги користувачів бібліотеки багато журналів і книжок, у яких розповідається про технологію виготовлення різних ляльок та інших іграшок.

Немає коментарів:

Дописати коментар