понеділок, 17 липня 2017 р.

Бібліотека розкриває таємниці української зачіски, презентує нові надходження та Землю з Космосу

У середині липня – місяця, який називають «маківкою літа», бібліотека-філія №5 представила читачам журнали та книги, де міститься багато інформації про догляд за волоссям і різні форми зачісок. Виставку прикрасив різнобарвний вінок, який личитиме будь-якій дівчині – мистецьке творіння однієї з користувачок бібліотеки.


Поряд з мобільним консультантом «Розкриваємо таємниці української зачіски» розміщений перегляд нових надходжень, що приваблює назвою «Читаємо новинки». Тут представлені книги, які з’явилися в бібліотеці щойно. Серед них – краєзнавчого змісту, про Полтаву і не тільки. Також історичні – про давню українську історію і ту, яка пишеться сьогодні. Зокрема, книга Валентина Щербачова «Різновисотні українці», Оксани Забужко «І знов я влізаю у танк», Віктора Авдієнка «Київський патерик. 17 непростих питань української історії»  та ін.

Також у бібліотеці №5 з’явилася цікава книжкова виставка під назвою «Ця красива голуба планета». Тут показано, як Земля виглядає з Космосу. В книгах багато інформації про нашу планету з красивими картинками. Можна вибрати для читання художні твори, наприклад, Антуана де Сент-Екзюпері «Планета людей», а можна – наукові, серед яких на особливу увагу заслуговує праця Володимира Вернадського, чиє життя було пов’язане з Полтавою, «Начало и вечность жизни».

Немає коментарів:

Дописати коментар