суботу, 18 серпня 2018 р.

Молодь читає

Ми, бібліотекарі, з впевненістю можемо сказати: "Сучасна молодь читає книги!". Підтвердженням цього є наші користувачі. І розмова йде зараз не про школярів з їх списками обов’язкового літнього читання, бо саме ця частина юнацтва не проявляла активності цього літа. Мабуть шкільну програму долали разом з гаджетами. В транспорті, в парку, на пляжі все частіше можна побачити молоду людину з книгою. А де ж як не в бібліотеці можна вибрати книгу до смаку.

Знайомтесь - Богдан Матвієнко, учень одного з полтавських професійних ліцеїв, майбутній автослюсар. Серйозно вивчає книги по електротехніці, електроніці, автомобілебудуванню. Богдан зазначає, що книга повинна допомагати в професійному становленні.

Студент Національної музичної академії Станіслав Зубар, майбутній оперний співак, надає перевагу всесвітній класичній літературі, вона спонукає його до творчого натхнення.
Кожного літа до бабусі на гостини приїздить Олена Дмитренко, студентка Одеського юридичного коледжу. Відпочинок для дівчини - це читання. Бабуся, навіть, жалілася, що за книгами Олена не встигла "вигуляти всі свої наряди".
Денис Пругло віддає перевагу книгам, які допомагають в самопізнанні, саморозвитку, самостановленні. Інколи, щоб краще зрозуміти своїх читачів, ми прислухаємось до їх рекомендацій та читаємо теж саме, що і вони.

Нещодавно користувачем нашої бібліотеки став молодий офіцер Денис, який знаходиться на лікування в полтавському шпиталі. Він підкреслив, що серед його товаришів особливим попитом користуються книги з історії України. Саме зараз Денис читає повість С. Фостуна "Нас розсудить Бог".



Немає коментарів:

Дописати коментар