вівторок, 5 лютого 2019 р.

Читачі рекомендують

Ліна Костенко - сучасна українська письменниця і поетеса, яскравий представник покоління «шістдесятників», лауреат великої кількості літературних премій і нагород. ЇЇ творчості  характерні глибокі ліричні образи, тонкі характеристики і філософський підтекст. Твори автора перекладені багатьма європейськими мовами і добре відомі за межами України, хоча сама поетеса не любить показуватися на публіці і вважає за краще усамітнений спосіб життя.

"Читати книги Ліни Костенко варто всім, хто  стежить за сучасною українською літературою або цінує тонку і чуттєву поезію" - підкреслює наша постійна дописувачка Любов Бурлакова.

"Вважаю, що перший роман Ліни Костенко "Записки українського самашедшого" - шедевр не тільки української, а й світової літератури.

Він змушує задуматися над тим, хто ми є в цьому світі, яка наша роль - зодчих чи руйнівників, чому природа наказує за наші гріхи людство, а воно не кається, продовжує грішити, грішити, грішити.

Ліна Костенко розкриває нам очі на всі події, що відбуваються в країні, намагається змусити нас аналізувати їх, не повторювати тих помилок, які вже допущені, не робити нових. Невже ми не варті кращої долі для себе, для сім’ї, для країни? Навіть рідна планета Земля попереджає нас природними катаклізмами, а ми "глухі і сліпі".

Автор закликає нас схаменутися. Адже від гоголівського "сумашедшего" - більше століття, а ми все такі ж.

Дякую автору за цей твір. Бажаю їй творчого натхнення, довгих плідних років життя, нових творів, які беруть за серце і душу.

Рекомендую прочитати."

Немає коментарів:

Дописати коментар