вівторок, 3 грудня 2019 р.

Читачі рекомендують


Альбіна Діденко
"Привіт усім, сьогодні у мене для ВАС всіх цікавеньке. Це книга про життя самого мотивуючого проповідника про Бога, про людину, яка не злякалася перешкод на своєму шляху, чудового сина, шкідливого брата, добросердечного друга, однокласника, і головне НАТХНЕННИКА ЗА ЖИТТЯ. Всі знають хто це? Отож нагадаю =) мова про Ніка Вуйчича. Гадаю Вам це про щось говорить=) і це найкращий подарунок для мене, що він справжній ВОЇН своєї долі і саме від нас залежить чим саме,  #you бажаємо наповнити своє життя. Але у Ніка це було не відразу. Не відразу він сприйняв себе. Не відразу полюбив. Не відразу зрозумів сенс пошуку. Не відразу порозумівся із Богом. Не відразу все, - що зараз відбувається у житті самого Ніка і є "подарунком із неба"...

Для цього... йому довелося добре і кропітливо попрацювати над собою і навколишнім світом через свій космос. Ви знаєте... я сама довгий час була ображена на Бога, але до того, любила з ним розмовляти, ні одного дня, ночі не могла в прямому значенні цього СЛОВА не помолитися. Мама навіть лякалася :-) кожного вечора, рівно о 17:00 годині, я приймала позу смирення і починала молитися.
Це у віці 7-річної дівчинки, оце мабуть і справді була така віра до Христа... невимушена і щира. Можливо і в Ніка таке відбувалося, але ми не знаємо і ніколи не дізнаємося, бо Просвітління проходить через кожну людину, а ритися в мізках іншої #persons не наша прерогатива. Я думаю і щиро вірю в те, що ця книга надихне навіть самих затятих атеїстів, або інших цікавих представників серед молодіжних субкультур.
 #По-перше це книга про усвідомлення своєї власної віри в самих себе. Це щастя бути собою і ні на кого не схожим :-)
 #По-друге тут справжня боротьба проти страхів. Тут дива і виклики смертоносної коси.
 #По-третє... та просто візьми в руки цю книгу та обійми як це зробив мій кошарик МУЛЯ АЛЬБІНОВИЧ)))))))
 І наостанок, у Полтаві кожної неділі проходить служіння, про віру яку і сам Нік Вуйчич описує, якщо бажаєте теж приєднатися до нової, сучасної християнської молоді—#WELCOME :-)
Адреса вул.В'ячеслава Чорновола,12. Торговий дім "Олімп", 2-поверх, популяризовано як GRASS COWORKING.
 P.S. ІНВАЛІД- це не той який без рук, ніг, зору, слуху...це той у кого відсутній цінний орган— СЕРЦЕ."

1 коментар:

  1. Альбіно, ваші відгуки чудові! Читаю завжди з превеликим задоволенням! Дякую!

    ВідповістиВидалити