четвер, 9 січня 2020 р.

Мандруючи світами. Зупинка Бібліотека


Відгук від читачки, яка полюбляє різні книжкові сюжети в живому вигляді. В якому значенні? В театральному =)
  8 січня о 14:00 відбулася вистава за мотивами Антуана де Сент-Екзюпері "Маленький принц", в новому баченні із талановитими акторками театрально-поетичного факультету "Рубікон", основоположником якого є і Тарас Духовний. Людина, яка дарує надію в віру свого призначення і змінює оточення добрими психологічними казками. Руйнує дурничі стереотипні ярлики серед будь-якого віку. Втілює життєву мить в життєву пригоду сценічного перевтілення. 

Мені подобаються, що керівник обрав для цього місце, де людина може прийти і подивитися на світ зовсім іншими очима. Бібліотека. Територіальний центр і не тільки, головне:
1) Увага. Є!
2)Мислення. Є!
3)Перевтілення між добром і злом. Є!
4)Швидка реакція на будь-яку ситуацію. Є!
5)Вирішення власних суттєвих проблем. Є!
6)Зміна оточуючого світу у власному світосприйнятті. Є!
Це головні ознаки, але єдине що виділяє цю чудову казкову постановку серед чарівних акторок - ВІК. Цю п'єсу можуть зіграти навіть малеча, але знайдіть бодай мені хоч одну або одного де можна чудово і без запинок показати кожну ідею, початком якого є НАРОДЖЕННЯ ІСУСА ХРИСТА. Самовіддано. Впевнено. Незухвало. Оригінально без хвалькуватості. Тарас Духовний руйнує непотрібні усім нам вікові стандарти. Навіщо? Хочеш грати?! Будь-ласка, прошу сюди де ти можеш знайти все, що цікавить і тебе.
                                       Альбіна Діденко



Немає коментарів:

Дописати коментар