суботу, 28 березня 2020 р.

Проведемо карантин з користю


Читати книги – гарна звичка!

Оскільки ми спілкуємося з нашими читачами заочно, ми вирішили поговорити з ними про читання. Як це вийшло, - пропонуємо на ваш розсуд. 

Отож, знайомтесь! Анна Зарудська - читачка нашої бібліотеки, учениця 9 класу, а також майбутня ораторка, письменниця або журналістка! 

"Чи є гарною звичка читати книги? Багато хто, звісно, скаже, що краще подивитися фільм, ніж марнувати час на читання книг. Але я зовсім не погоджуся з цим, адже особисто для себе обираю саме книги. Читання книг, на мій погляд, – це особливе відчуття. Коли ти сам вигадуєш образи персонажів, локації, де все це відбувається, тобто малюєш у себе в голові свій фільм. Коли ти читаєш книгу – ти фактично формуєш себе. Мабуть саме тому наші батьки в дитинстві читали нам казки, оповідання, вірші тощо. Тобто з самого малечку нас виховують книги. Так, зараз ми живемо в час технологій, але це не означає, що ми повинні забувати про книги. Тим паче зараз, під час карантину, можна читати електронні видання, що, до речі, дуже зручно. Багато хто з нас боїться читати книжки, бо думає, що йому стане сумно від читання. Та щоб сформувати цю звичку, вам потрібно спочатку визначитись із жанром та автором. Отож, читання – гарна звичка! Читайте більше і формуйте себе!"


1 коментар:

  1. Читання лікує. Це підтверджено лікарями. Є баагато напрацювань в цьому напрямі. Мені допомагає долати безсоння. Згоден з Анною, що книги формують особистість

    ВідповістиВидалити