четвер, 29 листопада 2018 р.

Читачі рекомендують

Світлана Талан своєю творчістю завоювала  багато  прихильників серед читачів нашої бібліотеки. Її книги на полицях не затримуються. Любов Бурлакова є шанувальницею таланту письменниці і радо ділиться з нами своїми враженнями.
"Що потрібно людини для щастя? Хтось має все, а йому здається мало. Хтось не має нічого, але щасливий тим, що робить улюблену справу заради щастя інших і миру в Україні.


По різному склалися долі героїв цього роману. Війна на Донбасі роз’єднала сім’ю. Син після Майдану пішов на фронт, дочка - до сепаратистів, мати стала волонтером і потрапила в полон. Всі вони люблять рідне місто - Сєвєродонецьк, але борються за нього і за Донбас з різних сторін фронту.

Цікавий, хвилюючий роман. Війна і кохання, випробування і перемоги, страх і одвічне "треба", любов до малої  і Великої Батьківщини.

Легка для сприйняття мова автора, не дозволяє відірватися від тексту. Дуже хочеться, щоб цей роман прочитали по обидві сторони розмежування. Можливо тоді, мир наступить швидше і в кожну сім’ю повернеться щастя, а не дощ..."

Немає коментарів:

Дописати коментар