четвер, 14 березня 2024 р.

Зрозуміла психологія. Світ емоцій

Веселі, втомлені, сумні. З різним настроєм прийшли читачі до книгозбірні. В черговий раз присутні «брали уроки» психології, завітавши до читальної зали бібліотеки-філії №5.

Кожен день у нашому житті трапляються події, ситуації, які породжують наші думки про ці ситуації, відповідно від наших думок залежить наш настрій, а від настрою поведінка, дії, вчинки.

І звісно до кожного з нас після сильних емоцій приходить стан збудженості або пасивності, або втоми. Практикуючий психолог Дмитро Медведєв перегорнув останню сторінку своїх лекцій. Всі слухачі наповнилися скарбами, які візьмуть із собою в подальше життя: щось цікаве дізналися, чогось навчилися, щось запам’ятали. Заняття були зорієнтовані не так на кінцевий результат, як на процес саморозвитку та самосприйняття. Всі ці заняття-лекції користувачі спілкувалися, висловлювали власні думки і почуття.

Палітру емоцій подарували читачам бібліотекарі за допомогою книг по психології, які отримала книгозбірня в рамках проєкту «Діємо для здоров’я». Ці книги є справжнім скарбом для людей, які перебувають у тривожному стані. Проводячи практичні заняття пан Дмитро звертав увагу на них. Присутні отримали знання, як керувати власними почуттями, опановувати себе в хвилини розпачу і змінювати свій емоційний стан.

Дякуємо керівнику групи за плідну роботу, а учасникам за щирість та відвертість.


 

1 коментар:

  1. Спілкування, взаємодія, підтримка дуже важливі для кожного з нас. Дякуємо Дмитру, він справжній фахівець

    ВідповістиВидалити