суботу, 18 квітня 2020 р.

Інтернет-поради «Готуємось до дачного сезону»

Кожної весни в нас з’являється бажання висаджувати, плекати, експериментувати на городі, дачі, або під вікном багатоповерхівки. Гени наших предків хліборобів підштовхують нас не тільки дбати про високі врожаї, а й прикрашати рідну землю. У фонді нашої бібліотеки містить багато літератури, яка  допоможе садівникам, городникам, квіткарям у вирішенні сільськогосподарських питань, але на жаль – карантин. Книги сумують на полицях без читачів. Сподіваємось, що наші інтернет – підказки допоможуть вам отримати гарні результати і здивувати оточуючих вашим працелюбством та креативністю.
Затишок – у будинку, сад – для відпочинку, город – для урожаю. Ці теми такі вічні й такі нові висвітлює журнал "Дім. Сад. Город" 
http://www.dimsadgorod.com/biblioteka-zhurnala-dim-sad-horod
Справжній коктейль з корисних рубрик та популярних тем.

Люди цінують рослини не тільки за можливість їх вживати в їжу, але і за лікувальні властивості, а також красу.
Зверніть увагу на полтавське видання "Дачник+"  
https://uk-ua.facebook.com/GazetaDacnikPoltava, цю газету для справжніх газдів ви знайдете за посиланням. 

Всеукраїнська газета "Хазяїн" 
https://ogorod.ua/gazeta_hozyain - енциклопедія корисних порад. У кожному номері ви знайдете рекомендації по ремонту та будівництву, садівництву та виноградарству, смачні кулінарні рецепти .

Таке видання, як журнал "Овочівництво" 
https://journals.ua/hobbies/ovoshchevodstvo/ - це ідеальне джерело інформації для тих, хто планує або вже займається вирощуванням будь-яких овочевих культур. У тому випадку, якщо ви хочете, щоб врожайність на вашій ділянці знаходилася на високому рівні, а самі плоди були відмінної якості, то рекомендуємо читати журнал «Овочівництво».

Журнал "Огородник" 
https://www.ogorodnik.com/ - відмінне рішення для всіх, хто не уявляє свого життя без роботи на землі, хто прагне вирощувати рясні врожаї і орієнтуватися у всьому, що стосується сільського господарства.
Безцінні поради від профі.

Газета «Свати на дачі» 
https://journals.ua/women/svati_na_dache/23189-01-18.html - яскраве  видання для справжніх дачників: дієві та доступні методи посіву та посадки садово-городніх культур, догляду за ними, боротьби з шкідниками і хворобами. Секрети рясних врожаїв і тільки перевірені поради від читачів!




Немає коментарів:

Дописати коментар