вівторок, 23 червня 2020 р.

Журнал, який завжди приємно читати

Жінка від природи має потужну силу, щоб створювати, змінювати, надихати.  Але цей ресурс  потребує  постійного насичення світлими емоціями і яскравими враженнями.  І в цьому вам    допоможе журнал «Жінка». Це якісне  сучасне видання для жінок, котрим небайдуже, що відбувається довкола, котрі  прагнуть бути щасливими і корисними, котрі, окрім роботи і родини, мають власні інтереси і захоплення.


Відповіді  на всі ці запитання ви знайдете, спілкуючись з гостями та експертами  журналу. Статті  про те, як відкрити власну справу, розпорядитися фінансами, захищати свої права – це вкрай потрібні  знання.

Героїні «Жінки» завжди неочікувані і теми нетипові. Тут ви знайдете Історії про  успішних самодостатніх жінок,котрі віднайшли себе і залишаються собою. Такі розповіді надихають   і примушують  замислитись.

Журнал  дивує кожним номером  : ніби і звичайний жіночий . але він настільки не схожий на жоден інший. Зверніть  увагу на такі  рубрики, як біографії відомих історичних постатей,  інтерв’ю з непересічними сучасниками, теплі  історії  з життя.

Корисні поради, актуальні викрійки, схеми для вишивання , рецепти, дачні лайфхаки – тут  є все для жіночої душі. Сучасний дизайн  та актуальне  наповнення  вас приємно  вразять.

Тож, завітайте до читальної зали бібліотеки – філіалу № 5 та проведіть корисно час  з цим жіночим виданням.
Журнал « Жінка» - актуально, корисно, креативно, емоційно і  дуже стильно. А головне – з українською душею!

Немає коментарів:

Дописати коментар