суботу, 11 липня 2020 р.

Літературна криничка для дітей

Дитинство – неймовірно цікава пора, коли навколишній світ вражає барвами, а душа відкрита до чудес.
Саме в цей час маленька особистість здатна сприймати й завойовувати найбільшу кількість інформації. І мова йде не лише про читання книг - це і перші рими, перші рядки, перші вірші чи проза. Діти,які пишуть можуть надрукувати свої літературні доробки в полтавському журналі «Діє-слово». У цьому виданні публікують поетичні та прозові твори, зокрема, сонети, гуморески, казки, фантастичні оповідання.

«Діє-слово» - журнал-збірник  літературних творів, господарями якого є юні таланти Полтавщини.

На його сторінках живуть твори самодіяльних авторів, літстудійців шкільних, районних та місцевих творчих об’єднань.

З перших сторінок «Діє-слово» приємно вражає цікавим, до дрібниць продуманим дизайном,яскравими ілюстраціями,що приваблюють не тільки юних читачів, а й дорослих.

Дуже цікава рубрика «Гості журналу», де ви познайомитесь з творчістю полтавських дитячих письменників. Це і Тетяна Горицвіт (Луньова), Інна Снарська, Іван Моцар та багато інших.

Поринути в історичне минуле нашого міста можна за допомогою рубрики «Вулицями старої Полтави», «Репортаж для «Діє-слова»-це поради психолога.

А особливо нашим читачам подобається рубрика «Ігри та розваги», яка допоможе освоїти ігри своїх батьків. Тішимося надією, що вони зацікавлять дітвору, а розваги «Цікаві заморочки» допоможуть потренуватися у знаннях з шкільних предметів.

Юні читачі нашої бібліотеки з нетерпінням чекають виходу наступного номеру. 




Немає коментарів:

Дописати коментар