вівторок, 14 вересня 2021 р.

Полтавський край – земля натхнення

«Коли хтось на твою роботу вже чекає, то хочеться писати краще»: зазначила Дарина Гнатко на зустрічі з поціновувачами своєї творчості в читальній залі бібліотеки-філіалу №5.
 
Дарина Гнатко (Юлія Іргізова)  – сучасна українська письменниця, дипломант літературного конкурсу «Коронація слова».
Пані Дарина живе в Кременчуці, на березі чудової річки Дніпро, пише романи про наш край. «Мені з дитинства говорили, що маю велику фантазію, я любила розказувати історії… Любила читати і, мабуть, звідси з’явилася любов до писання.» На запитання читачів про улюблених письменників пані Дарина відповіла, що в різний час захоплювалася творами І.Нечуй-Левицького, Марка Вовчка, Миколи Гоголя, Івана Буніна. 

Велику роль в творчості письменниці зіграла родина. Багато родинних історій знайшли своє місце на сторінках романів.
На сьогодні видано 11 книг Дарини Гнатко, які різняться тематикою та історичними епохами. В сюжетах книг присутні і кохання, і містика, і детективна лінія.

Було багато запитань та багато цікавих відповідей, які спонукали користувачів бібліотеки більше дізнатись про історію рідного краю, родини. 

Після зустрічі на абонементі вишикувалась черга за книгами Дарини Гнатко.



1 коментар:

  1. З творчістю Дарини Гнатко познайомилася на зустрічі в бібліотеці. Взяла книгу, буду читати. Сподобалася письменниця - приємна, врівноважена, щира. Дякую за можливість поспілкуватися з автором.

    ВідповістиВидалити