четвер, 3 вересня 2020 р.

Книги, як музика


 Обожнюєш літературу сучасних письменників, яка ллється з вуст як музика?

Від щоденника Анни Франк  до обговорення нейронних зв'язків у головному мозку — ось  книги, які потрібно прочитати для насолоди та розвитку.Якщо ви готові до сучасного, але при цьому не найлегковажнішого чтива, то ця добірка для вас.

«Думай і багатій» результатах більш ніж 20-ти річного дослідження особистостей, яким вдалось досягти грандіозних успіхів.

Книга, яка змінила життя мільйонів чоловік, жінок та молоді, створила цілу спадщину досягнень, що включає бувших та діючих лідерів в бізнесі, уряді та громадських організаціях.

Книга буде цікавою для всіх, хто хоче дізнатись як управляти власними фінансами, досягти постійного та стабільного фінансового зростання. Бажання, віра і наполегливість можуть надихнути на великі досягнення, якщо ви полишите негативні думки позаду і зосередитесь на довгострокових цілях.

Інтрига, навколо якої розгортаються події роману, пов’язана з одвічною загадкою людства: походження, особистість, родина Ісуса Христа. Відповіді на цю загадку активно, але з ризиком для власного життя шукають герої книги — гарвардський учений Роберт Ленґдон та його несподівана супутниця, криптограф Софі.

Дивні, часом неймовірні відкриття чекають героїв на їхньому небезпечному шляху до істини. Але дійти до істини чи й пощастить аж майбутнім дітям героїв, які можуть виявитися нащадками Ісуса Христа.

«Атлант розправив плечі» — це антиутопія, що розповідає про суспільство у період масштабної кризи, про важливість особистої свободи та свободи бізнесу, і про те, що стається, коли Атланти — творці, що тримають на плечах увесь наш звичний світ, втомлюються та програють політиці утисків та згубного режиму. Головні герої стають до боротьби із державною машиною, сподіваючись повернути добробут та вільне життя, але чи вдасться їм перемогти та не втратити у боротьбі усе, що мають, та навіть більше?

"Щоденник Анни Франк це безмірно трагічна історія про хоробрість і мужність маленької єврейської дівчинки, яка разом із родиною втекла від нацистів в Амстердам і там більше двох років аж до арешту ховалася в маленькій комірчині, писала щоденник і залишила нам приголомшливе свідоцтво жахливого злочину нацизму проти людства".

Дія відбувається на Півдні США під час Громадянської війни (1861-1865 рр.) та повоєнної Реконструкції. Роман є енциклопедією життя цілої епохи, що відображує всі грані існування, - суспільство, побут, культуру. Головна героїня роману Скарлет О’Гара - жива людина зі своїми достоїнствами й недоліками. Вона на відміну від багатьох інших завжди знала, чого хоче, й домагалася бажаного, навіть кидаючи виклик суспільній думці. Разом з тим Скарлет - просто жінка, яка хоче, щоб її любили, хоче іноді бути слабою в руках сильного чоловіка.   



Немає коментарів:

Дописати коментар