пʼятницю, 15 жовтня 2021 р.

Девід Вольямс "Бабця-Бандитка"

Коли брала цю книжку із верхньої полиці дитячої  літератури, не очікувала, що вона буде не тільки про пригоди, а насамперед про самі відносини між старшим поколінням та молоді загалом. Девід Вольямс та його карикатурні герої у цікавому форматі читання і справді ЗАЦІКАВЛЮЮТЬ, своїми діями та чудернацькими пригодами головного героя. Головний герой це хто в нас? Ми, читачі! Різні і все ж таки по-своєму цікаві. Як і герої в книзі "Бабця-Бандитка". 

Їм є, що приховувати та й, звісно, розповісти нам про це. Посміхаюся. Бен, онук бабусі не жадає проводити час із бабцею. На його думку, бабця НУДНА. Але потім ця думка змінюється, бо бабця не може бути нудною, якщо вона є всесвітньою крадійкою дорогоцінностей. Що, цікаво? І Бенові цікаво. Але насправді тут можна побачити НАБАГАТО більше! А саме проблеми між дітьми та батьками, де автор хоче допомогти кожній людині,  яка є або ТАТОМ, МАМОЮ, БАБУСЕЮ, ДІДУСЕМ - у порозумінні власної дитини, він акцентує увагу не на дорогоцінних каменях, бо вони насправді не мають душі, як має маленька в кожному із нас ДИТИНКА.

Книжка варта уваги, я була трішки засмучена, що вона має звичку закінчуватися, і вдячна бабусі Бена за добре серце, яке нічим не замінить, навіть якщо це буде обручка в 100 каратів із дорогоцінного каміння. Начхати. Я не любителька коштовностей!

Раджу прочитати всім,  хто хоче бути на крок ближче до серця своєї дитини. Заради цього вам не знадобиться бути КРУТИМ в очах своїх дітей та онуків. Їм важлива ваша ЛЮБОВ. 

P.S. Велика ПОДЯКА за оновлення у своїх бібліотеках книжкового асортименту, таким бібліотекам, як Полтавська бібліотека-філія № 5 та Обласна універсальна наукова бібліотека ім.І.П.Котляревського. Дякую за цікаві книги та спілкування між людьми які обожнюють ЧИТАТИ.


Альбіна Діденко, читачка бібліотеки


 

Немає коментарів:

Дописати коментар