суботу, 3 липня 2021 р.

Компас у морі знань

Бібліотека – центр інформації, сучасний простір для спілкування, змістовного відпочинку. Сьогоднішня бібліотека покликана бути багатоликою і різною. Вона виконує роль комунікаційних майданчиків. Оперативно надає допомогу користувачам у задоволенні їх інформаційних потреб. Читанню належить провідне місце в інтелектуальному й духовному збагаченні людини.


Любов до читання – це здатність людини постійно відчувати духовну потребу, бо це один із ефективних шляхів до самовдосконалення та самоосвіти.

До уваги читачів сучасні газети та журнали. Тут кожен знайде для себе щось цікаве та корисне. Бо читати – це справді бути у тренді.


Інформаційна допомога бібліотеки в задоволенні запитів користувачів через  періодику.
Канікули – це найулюбленіша пора всієї дітвори. І можна поринути у чудовий відпочинок разом з книгою, адже канікул у книг немає і вони раді знову і знову потрапляти до дитячих рук для прочитання.

ХХІ століття  - час глобальних та інформаційних технологій. Безперечно, книга завжди була, є і буде головним джерелом інформаційного світу, але комп’ютерні системи також увійшли в наше життя і стали поруч як чинники формування цього світу.
Тому в нашій книгарні поруч з духовним оновленням і навчанням книгами є попит на інтернет, який допомагає відвідувачам розширити коло запитів.


1 коментар:

  1. Дякую бібліотеці за ввічливе обслуговування, гарні книги та інтернет.

    ВідповістиВидалити