середу, 10 серпня 2022 р.

Діти та молодь – майбутнє країни

Щорічно, влітку відзначається Міжнародний день молоді. Це справжнє свято натхнення, енергії, романтики. Цей день вважається святом творчості, пізнання, реалізації найсміливіших задумів молодих людей в усьому світі. 

Достойна молодь України виростає з талановитих та обдарованих дітей, які з дитинства тонко відчувають  прекрасне. В цьому можна переконатися завітавши до бібліотеки-філії № 5, де експонується виставка дитячих малюнків зразкового колективу декоративно-прикладного мистецтва «Барви» ПМШМ «Мала академія мистецтв» ім. Р.Кириченко (керівник Ярослава Кучерук). 

Представлені роботи показують внутрішній світ дітей, їхні почуття, любов до рідного міста. Малюнки вийшли щирими, яскравими, змістовними, вони вражають своєю оригінальністю.

Тож, запрошуємо завітати до читальної зали книгарні та відчути позитивну атмосферу від дитячих шедеврів та виробів hand-made від молодих читачів.



1 коментар:

  1. Спасибі за згадку про свято та чудову дитячу виставку. Будьте здоровими і залишайтеся оптимістами, шановні працівники бібліотеки-філії № 5. Родини переселенців із Донецької та Луганської області.

    ВідповістиВидалити