понеділок, 24 червня 2024 р.

Етноподорож «Сторінками українських народних казок»

Багато часу минуло відтоді, та від самого малку саме казка дає дитині перший поштовх до осмислення світу та людських взаємовідносин. Саме разом з казкою виникає перше свідоме осмислення правди й кривди, добра й зла, долі людської. Казка дає змогу дітям любити та пізнавати світ серцем, чари та пригоди захоплюють, розважають та навчають добру та справедливості. І, звичайно, у дні літніх канікул неможливо обійтися без казок.

До бібліотеки-філії №5 Центральної бібліотеки Полтавської МТГ на етнографічну подорож «Сторінками українських народних казок», що підготували працівники бібліотеки-філії та завідувач сектору соціокультурної діяльності Центральної бібліотеки Полтавської МТГ Олексій Орел, завітали хлопчики й дівчатка з пришкільного табору «Дружба» ЗОШ № 4.

Під час заходу діти відгадували казкових персонажів та впізнавали за описом казкових персонажів, А ще разом складали казку. І ось, до скарбниці усної народної творчості додалась нова казка, яку створили хлопчики й дівчатка з пришкільного табору «Дружба».  Зачарувала своїми душевними та патріотичними піснями читачка бібліотеки-філії Дар’я Синягівська. Також акторка, журналістка, талановита читачка нашої бібліотеки-філії Марфа Буторіна познайомила з цікавими персонажами казок. Під керівництвом талановитої актриси діти спробували «половити рибу», знайшли «пристосування» предметам та показали свої акторські здібності.


1 коментар:

  1. ЦІКАВО ПРОВЕДЕНО ЗАХІД. ДЯКУЄМО БІБЛІОТЕКАРЯМ ЗА ТАКІ ХОРОШІ ІДЕЇ ТА ЗАХОДИ. ПЕРЕСЕЛЕНЦІ ІЗ ХАРКОВА ТА ОБЛАСТІ..

    ВідповістиВидалити