четвер, 19 вересня 2024 р.

Психологічна допомога

На чому ґрунтуються стосунки між різними поколіннями? Маєте зіпсовані взаємовідносини з рідними та близькими? Тоді відвідайте лекції по психології, які проходять в читальній залі бібліотеки-філії №5. З допомогою порад психолога, психотерапевта Дмитра Медведєва намагаємося знайти шляхи вирішення існуючих проблем. Стосунки – це одна з найважливіших сфер життя, яка впливає на наше щастя, самооцінку і загальний розвиток. 
Якісні стосунки з користю впливають на наше здоров’я, зміцнюють імунітет, зменшують негативний вплив стресу. Психотерапія може допомогти розвинути нашу здатність спілкуватися х іншими та зміцнити навички в сім’ї, в партнерстві. Про це говорили на занятті, де панувала сприятлива атмосфера і кожен міг вільно висловити свої думки. Хочемо відмітити наскільки є важливим формат даних зустрічей, адже саме вони мотивують до нових звершень, надихають працювати над собою. Зважаючи на все сказане, стосунки є важливим аспектом психологічного добробуту. Присутні взяли до уваги всі рекомендації психолога і приділили їм належну увагу.

Отже, психологія – надзвичайна наука про людську душу. Вона допомагає людині пізнавати себе, вирішувати проблеми, навчатися керувати своєю поведінкою, долати труднощі й радіти кожній хвилині життя.


Немає коментарів:

Дописати коментар