понеділок, 28 грудня 2020 р.

Святкова кулінарна сторінка

Перш за все хочемо привітати всіх господинь із прийдешніми святами: Новим роком та Різдвом Христовим, і побажати здоров’я та добробуту! 

До Нового року залишилося зовсім трішки, а це означає, що настав час складати святкове меню.

За китайським календарем 2021-й – рік бика. Щоб задобрити його, обов’язково приготуйте новорічний салат із декоративною мордочкою бика – це смачно і красиво. Голову бичка можна зробити із вареного яйця, вуха - з кусочків помідорів, а очі можна оформити з маслин. 

А щоб урізноманітнити святковий стіл, хочемо запропонувати вам рецепт бананового десерту, який нескладно приготувати в домашніх умовах. Виходить він дуже смачним, ароматним та оригінальним.

Для приготування знадобляться: банани, шоколад, грецькі горіхи та палички для морозива. 

1.Очистіть банан від шкірки та розріжте на дві-три частини. Нанизайте їх на палички для морозива.

2.На водяній бані чи у мікрохвильовій печі розтопіть шоколад: білий або молочний – обирайте на свій смак.

3.Занурте шматочки бананів у шоколад або полийте ним банани, поклавши їх перед цим на лист пергаменту.

4.Посипте банани подрібненими горіхами. Покладіть у холодильник та зачекайте, коли шоколад повністю застигне.

Десерт готовий. А як рідні зрадіють такому «подаруночку»! 

Тож мерщій на кухню творити кулінарні дива!

 Смачного!




 

Немає коментарів:

Дописати коментар