вівторок, 21 червня 2022 р.

«ВЕРЕДЛИВЕ ЗАЙЧЕНЯ»

Продовжуємо цикл  кореспонденцій  та репортажів «Моя Полтава – мої роки і спогади» Оксани Кравченко, волонтера.

21 червня продовжив роботу мій проєкт «Казочка» для дітей переселенців.  Актори Полтавського академічного театру ляльок дали виставу  для дітей із Харкова, Луганська, Авдіївки, Донецька та областей.  Всього було  30 людей, із них 11 дітей.

 

У бібліотеці-філії № 5  МЦБС показана на високому професійному рівні вистава «Вередливе зайченя», де зайняті актори: Алла Вітрюк, заслужена артистка України,  Микола Вітрюк, провідний майстер сцени, та Валентина Щокіна, провідний майстер сцени. Вони представили прекрасну гру акторського ансамблю, чудове володіння ляльками і любов до своєї справи та дітей. Вистава пройшла на одному диханні, в ігровій манері, захопивши усіх дітлахів, віком від 2-х до 9-ти років. Проєкт буде працювати і в липні 2022 року.

Оксана Кравченко, член НСЖУ та МСПУ






 

2 коментарі:

  1. Дякуємо організаторам цього проєкту "Казка" і акторам Полтавського академічного театру ляльок за гарну виставу, яка сподобалася нам всім, до того ж зіграну в спеку у бібліотеці. Батьки дітей із Харкова, Ахтирки.

    ВідповістиВидалити
  2. Прекрасна безкоштовна вистава для дітей. Спасибі акторам і директору та адміністратору Полтавського академічного обласного театру ляльок та бібліотекарям, Оксані Кравченко, організатору дійства, від імені переселенців із Лисичанська, Харкова та області.

    ВідповістиВидалити