вівторок, 30 квітня 2024 р.

Великодня радість Україну обіймає

 

Наближається одне з найбільших християнських свят – Великдень. Всі ми чекаємо цей день з великим задоволенням та сподіваннями, що нарешті настане мир і спокій на нашій рідній землі.

Щоб прикрасити своє життя у ці передсвяткові дні працівники бібліотеки представили відвідувачам  пасхальну локацію.

В книгозбірні запанував святковий настрій, читальна зала перетворилася на острівець надії, світла і тепла. Неодмінним символом цього великого свята, дзеркалом багатства української народної творчості є українські писанки, які представлені на святковій локації. А прикраса – пасхальне деревце, як один із символів свята Воскресіння Христового. А на ньому… писанки. Яскраві різнокольорові і зроблені вони з фетру умілими руками нашої колежанки Ірини Петренко. Великодній кошик, писанки, пасхальне деревце притягують до себе увагу відвідувачів, створюють весняний настрій. Цю композицію розглядають, фотографуються, цікавляться літературою, яка презентована користувачам на  виставці-вернісажі. Бібліотекарі запрошують читачів ознайомитися з пізнавальними книгами, матеріали в яких подано зрозуміло та цікаво.

Сподіваємося, що працівникам вдалося подарувати відчуття радості та душевного спокою. Тож, найщиріші вітання з нагоди найбільшого свята Воскресіння Христового. Нехай ваші душі будуть багаті на добро, хай малинові дзвони Великодня принесуть у вашу оселю радість,віру, надію і добро.






1 коментар:

  1. Приємно читати і здорово написано. Ви працюєте з душею, бібліотекарі філії № 5. Будьте здорові. Переселенці із Харківщини.

    ВідповістиВидалити