суботу, 2 травня 2020 р.

#Залишайсявдома

Добре, коли активна полтавська молодь, перебуваючи на карантині, не витрачає часу дарма. Ловіть лайфхаки від Анни Пригоди, яка точно знає як зробити дозвілля корисним та цікавим!

"Залишайся вдома - це не просто словосполучення, яке звучить
звідусіль, закликаючи до сумлінного виконання громадянського обов’язку,
слухняності та сумлінності, а простий вислів, що рятує тисячі та навіть мільярди життів.

Просто будучи вдома ми допомагаємо нашим лікарям, які кожну хвилину ризикують своїм життям, рятуючи хворих. Цим ми зможемо їм більше допомогти, чим збиратися та гуляти з друзями та родичами. Тим самим, сидячи вдома, можемо зробити багато корисного.

Ось, наприклад, у мене не вистачало часу на прибирання, тому з самого початку карантину я зробила генеральне у своїй кімнаті. Також можна почати вивчати нову іноземну мову чи продовжити вчити ту, яку вже знаєте.

Можна ще експериментувати зі своїм зовнішнім виглядом, влаштувавши fashion-вечір, а на кухні організувати прямий ефір в Інстаграм, приготувавши смачні страви за новими рецептами. Також можна почати читати нову книгу, зайнятися спортом, адже скоро літо і потрібно привести своє тіло в форму.

Можна спробувати медитувати – це гарний спосіб заспокоїтись та налаштуватися на позитив, особливо вранці, щоб налаштуватися на чудовий день. Ще важливо розробити свій розпорядок дня, щоб все встигнути і нічого не забути, а також влаштувати онлайн вечірку з друзями. На карантині можна знайти безліч занять як за допомогою інтернету, так і без нього.

Але не варто забувати про рідних, особливо про дідусів і бабусь. Тому що саме їм небезпечно виходити на вулицю. То чому б не купити їм всю необхідну їжу чи ліки? І якщо в них не має змоги заплатити за квартиру чи за комунальні послуги, то можна їм допомогти і зробити це самому онлайн!

Головне - не варто засмучуватись, бо все що не робиться, то до кращого. Згодом ситуація з Сovid-19 мине і все буде ОК, як раніше, але зараз краще #залишайсявдома!

Самоізоляція - це тимчасова міра, яка врятує життя мільйонів людей."
Анна Пригода

Немає коментарів:

Дописати коментар