неділю, 3 травня 2020 р.

У мами – свято!

З останнім місяцем весни сонечко пригріває дедалі більше, чарівними пензлями- промінчиками розмальовуючи усе довкола у яскраві барви квітів. А тим часом продовжується низка весняних свят. У травні є особливе – День матері!

Мама… Найперше і найголовніше слово для кожної людини. Мама – це безмежний океан любові, який неможливо осягнути. Мама – найдорожча людина. Мамі ми зобов’язані всім хоча б тому, що вона подарувала нам найцінніший скарб – життя, і цим подарунком вселила в нас невичерпну надію, яку ми зобов’язані виправдати.

Звісно, ти дуже любиш свою матусю, і з нашої інформаційної хвилинки ти дізнаєшся як підготувати мамі святковий сюрприз. Тому саме для тебе ми маємо кілька цікавих ідей!


1. Намалюй листівку. Просто напиши мамин портрет олівцями, фарбами чи фломастерами – аби вона завжди пам’ятала, яка гарна й чудова.

2. Подаруй букет. Замовляти в інтернет-магазині чи зривати квіти на клумбі не потрібно – можна їх зробити з кольорового паперу, фетру, яскравих клаптиків тканини і стрічок. Такий букет ніколи не зав’яне!

3. Розкажи вірш. Ти можеш згадати будь-який з віршів, який ти знаєш напам’ять, або вивчити один з тих, що спеціально підібрані до маминого свята.

4. Приготуй щось смачненьке. Це не так складно, як здається. Будь-яка звичайна страва стане для мами кулінарним шедевром!

5. Зроби прикрасу. Якщо любиш вигадувати і творити, то ця ідея точно для тебе! Кілька ґудзиків можна перетворити на чудовий браслет, нанизавши їх на дві нитки. Або вирізати квітки з фетру й оздобити ними мамин обруч для волосся. А ще можна сплести зі стрічок чи гумок аксесуар для мобільного.

Мабуть, ви подумали, що ці прості поради лише для дітей? А от і ні! Бо зовсім неважливо скільки тобі років! Будь-який подарунок, зроблений власноруч і з найщирішими емоціями – найдорожчий!

Немає коментарів:

Дописати коментар