пʼятницю, 15 січня 2021 р.

Ада. Вчителька Емоцій

Серйозна дівчинка


Наша  читачка, активна дописувачка блогу і дуже талановита дівчина ділиться виступом, та своїми враженнями.

Вона круто робить свою роботу, перетворюючи подію у Свято. Працювати з нею, це те ж саме, що вийти на сцену і отримати величезний букет троянд. Значить добре зіграла і показала глядачеві Емоцію Сміху. Ада є вчителем української мови та літератури в школі для глухих дітей і художнім керівником "Полтавські Галушки" в полтавському обласному товаристві для глухих людей. Вся Україна глухих людей знає нашу Адочку.❤Навіть самі коміки в "Маски - Шоу". 

Концерти з її участю завжди проходять на УРА. Рік тому в цьому переконалася і я сама. Коли мала виступити в новорічному концерті в УТОГ. 

Уявити пісню "Мила дівчинка" Світлани Сурганової, жестовою мовою, танець і розкрити свою харизму. Все це завдяки Аді і її таланту. Коли перед тобою є бажання дебютувати, все одно цього мало. Потрібно докласти зусиль і над своїм неконтрольованим тілом. Ада придумала образ, додала руху, що говорить про те, що людина знає як ЧУТИ МУЗИКУ, щоб це збіглося з номером виступу.

Я дуже збивалася. Нервувала. Мало не зірвала концерт своїм запізненням. Але виступила непогано. Чим не підвела Аду і всю родину УТОГу. Це вже перемога над своїми страхами. Те, що хотіла раніше спробувати, випадок підніс все сам. Завдяки Світлані Баклицькій, і її тоді кинутої фрази: "Альбіна, ти не хочеш спробувати пісню перевести?" Ось з цього все і починається :) той самий ПОТРІБНИЙ МОМЕНТ В ПОТРІБНОМУ МІСЦІ.

Карантин навчив цінувати, кожен момент свого життя, де класні люди випромінюють Світло Любові і завжди на позитиві.
Дякую УТОГ. Дякую Світланко. Дякую, Адо!, за таку круту атмосферу у виконанні моїх "нездійсненних" бажань. Все можливо. ПОВІР У МРІЮ.
Альбіна Діденко

1 коментар:

  1. Альбіна, ти супер дівчина і танцюєш, і вмієш цікаво викласти свої думки. Щасти тобі

    ВідповістиВидалити