суботу, 30 січня 2021 р.

Олександра. Хлібопекар

Якщо у вас журбинка , згадайте обов'язково хороше, і створіть своїми руками Посмішку. Напишіть, розкажіть про Людей, і на своєму прикладі Надихайте. Сьогодні я розповім про смачні хлібці, які пече Олександра Шостя. Мама трьох дітей. Яка знайшла свою віддушину в хлібопеченні, на карантині. Когось він засмутив, а комусь допоміг знайти Себе в улюбленій справі. Як це сталося з Олександрою з Полтави.

В доброму Слові ми знаходимо Бальзам на зранене Серце, духовно наші думки потребують  смачної Їжі, яка буде здорово поєднуватися з правильним Мисленням.

Олександра любить Хліб, але робить його Живим. Начебто на перший погляд ми всі умільці випікати і готувати, та не у всіх смачний хлібець виходить ... А все чому? Так з нашими думками не повний порядок. Не все красиво, що і смачно. Cаша вкладає в Хліб особливу Молитву. До кожної людини підходить з трепетом і серйозністю. Чому взагалі хлібопечення? Я думаю, що Хліб високо цінний не тільки в Біблії, але і в кожній людині він розглядається як Тіло, якщо кістки прибрати, нашої Душі не буде чимось спиратися і чинити опір. Ми перетворимося в Бідних Ляльок, з Провідними нас ляльководами... Тому Бути і Любити те, що ми робимо по Життю,  зовсім різні уявлення і не терплять в обох випадках саботажу. Печіть своїми руками Щастя. Адже і Будинок побудований на піску не вічний ...

 Дякуємо за прочитання, якщо ви зголодніли, залишаю Сашину випічку тут 🍪 ➡ Живий Хліб (@life_bread_poltava)

Альбіна Діденко, читачка бібліотеки

 

Немає коментарів:

Дописати коментар