середу, 27 січня 2021 р.

Світлана. Сурдоперекладач

 

А, Б, В, Г, Д, Е ... так ми вчимо  в Полтаві алфавіт, жестову мову для глухих людей. Колись, десь в далекому минулому я мріяла стати сурдоперекладачкою. Але це потрібно ПОЛЮБИТИ чистим СЕРЦЕМ. Як це робить Світлана Баклицка, вона віддає всю свою частину Любові в допомогу глухим людям. 

З дитинства навчаючись цьому навику, Світлана ніколи не пасувала і не зраджувала своїй Мрії, що і привело до заповітних Дверей, в якій Людина знаходить свій Шлях в Потрібному Напрямку. Служити людям може не тільки Господь. Його Допомога, як раз проявляється в таких людях як це робить Світлана.

🌿Розуміти одночасно Світ Глухих і Розмовляючих.

🌿Служити Провідником в Подачі Розуміння Інформації.

Допомога не означає подай та принеси. Це там де тебе РОЗУМІЮТЬ і не обмежують твої ПРАВА ЛЮДИНИ. Спілкуючись зі Свєтою, завжди не втомлююся помічати її чудову ПОСМІШКУ.

Людина завжди на позитиві.

Завжди кайфує від своєї роботи.

Завжди заряджає інших ОПТИМІЗМОМ.

Коли там, сумувати?  Треба ОРАТИ! :)

Мама двох прекрасних дітей. Донька і син.

Кохана і любляча дружина.

Класна Сестра.

Надійний друг.

Слухняна Донька своїх батьків.

Окремо хочеться висловити свою Подяку, батькам Світлани. За те, що завдяки їм, в Полтавській обласній організації УТОГ є така ПРАЦЬОВИТА людина. Це КРУТО БУТИ ПОТРІБНОЮ І КОРИСНОЮ НА БЛАГО. Слідуйте за своєю Мрією, надихайтеся і цінуйте своє Життя. Неможливе легко перетворити в МОЖЛИВІСТЬ ПРАГНУТИ ВПЕРЕД. Не здавайся і Навчайся.

Альбіна Діденко, читачка бібліотеки

Немає коментарів:

Дописати коментар