пʼятницю, 25 листопада 2022 р.

Перша виставка Анжели Прилуцької

Продовжуємо публікацію матеріалів із циклу «Моя Полтава – мої роки і спогади» нашої активної волонтерки Оксани Кравченко (224 матеріал).

17 листопада продовжила роботу  мистецького проєкту «Ім`я в історії краю». Ми побачили 1 персональну виставку  учениці Юлії Ільяшевої, художника і педагога, із якою  добре знайомі переселенці. Її студія образотворчого мистецтва «Веселка»  вже давно стала храмом  творчості та натхнення. Свідченням  такого є й виставка Анжели Прилуцької.

Картини Анжели Прилуцької  виконані простими та кольоровими олівцями, масляною пастеллю, маркерами, тощо. Ця молода художниця лише 2 роки займалася у студії, але результат її навчання відразу сподобався переселенцям із Харкова та області на вернісажі. Анжела малює те, що у неї на душі, свої емоції і переживання. Анжела розпочала малювати у 4 роки.  Вона є учасницею багатьох міських та обласних виставок. На виставці  у бібліотеці Анжела показала героїнь Діснея в своєму стилі, а ще 12  знаків зодіаку та 4 стихії. Юна художниця щиро оповіла про себе і свої роботи, а ще поділилася, що любить малювати людей та тварин, також прочитала свої вірші на заході у бібліотеці. Дівчина мріє проілюструвати художню книгу своїми малюнками. Цікаво, що пише вона, як із натури, так і образи… Фантазія приходить до неї ввечері,  коли може розслабитися та уявляти... А ще землячка хоче знайти свій стиль, стати різнобічним художником, підіймати настрій  глядачам своїми творами.

Тож побажаємо юній художниці досягти досконалості у творчості, стійкості, перемог і здоров`я.

Оксана Кравченко член НСЧЖУ та МСПУ




 

1 коментар: